Pampers

Een van de eisen die Pampers stelt aan haar luiers is dat je baby zich makkelijk kan bewegen tijdens het spelen en het slapen. Daarom bestaan de luiers uit een ademend soort materiaal. De laagjes in de luiers die zorgen er voor dat het vocht van de huid van je baby weggehouden wordt. Het materiaal zorgt er voor dat het vocht verdeeld wordt over de luier waar zich de absorberende kern bevind. Hierdoor blijft je baby droog en kan je baby zich makkelijk blijven bewegen. Er zijn diverse soorten Pampers te koop. Om het overzichtelijk te maken vind je hieronder een opsomming en de werking van deze type Pampers.

 

Zoek de meest voordelige luiers van het merk Pampers
Pampers Premium Protection

De Premium Protection is een luier welke beschikbaar is in de maten -1 tot en met maat 6. Dit komt neer op een gewicht vanaf 0,5 tot +25 kilo. Je kan daarom stellen dat je deze luier kan gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot aan het moment dat je peuter zindelijk is.
Qua droogheid en zachtheid scoort deze luier samen met de Active Fit het beste van het assortiment van Pampers. De Active Fit is alleen in minder mate verkrijgbaar.

Pampers Active Fit

Samen met Premium Protection is de Active Fit de luier van Pampers die de grootste vochtopname heeft. De Active Fit is ontwikkeld voor de actieve beweeglijke baby die graag van zijn vrijheid geniet.

Pampers Baby-Dry Pants

De luierbroekjes Pampers Baby-Dry Pants zijn de vervanger van Pampers Easy Up. De luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken en zijn volledig flexibel. Luierbroekjes zijn ontwikkeld voor het gemak. Je kan je peuter eventueel staand verschonen en in de training naar zindelijkheid kan een broekje zeker helpen. Je peuter kan zijn luier zelf aan en uit doen als het op het potje wil gaan zitten. Pampers garandeert dat deze luierbroekjes er voor zorgen dat je peuter droog blijft zonder een natte broek te krijgen.

Qua vochtopname zijn deze luierbroekjes minder dan de Premium Protection en de Active Fit van Pampers

Pampers​ Baby-Dry

De naam zegt het al. De Pampers Baby Dry zijn ontwikkeld zodat baby’s droog blijven. Deze luier neemt veel vocht op. In de testen schijnt het te zijn dat deze Baby Dry wel iets minder vocht opneemt dan de Premium Protection en de Active Fit.

Pampers Sleep & Play

Sleep & Play is van Pampers, de budget luier. Budget maar met de kwaliteit van Pampers. Deze is beschikbaar in de maten 3 tot met 5, van 5 tot 23 kilo. Qua droogheid en zachtheid is deze lijn overigens niet te vergelijken met Premium Protection en Active Fit.

Andere merken

Albert Heijn
Bambo Nature
Bebino
Bumblies
Dodot
Etos
Eco Attitude
Europrofit
Fixies
Huggies
Jumbo
Kruidvat
Libero
Lipilu
magics
Muumi
Naty Eco
Pampers
Predo
Sweet Care
Teddy Care
Tidoo
Trekpleister
Zwitsal

AH luiers
Libero luiers
Lupilu luiers
Bebino luiers
Magics luiers
Muumi luiers
Dodot luiers
Naty luiers
Etos luiers
Pampers luiers
Eco Attitude luiers
Predo luiers
Euro Profit luiers
Sweet care luiers
Fixies luiers
Teddy Care luiers
Huggies luiers
Tidoo luiers
Jumbo luiers
Trekpleister luiers
Kruidvat luiers
Zwitsal luier